Autor:
Tartu Ülikool

Delta karjääripäev 2023

2. märtsil 2023 toimub viiendat korda Delta karjääripäev, mis toob ühe katuse alla kokku ettevõtted ja organisatsioonid ning erinevate erialade üliõpilased Tartu Ülikooli Delta keskusest.

Sel päeval muutub ülikooli spordiklubi põnevaks kohtumispaigaks, kus ettevõtted informaatika, matemaatika, statistika ja majanduse vallast on kohal, et tutvustada oma praktika- ja karjäärivõimalusi Tartu Ülikooli üliõpilastele. 

Tudengitele oleme sel aastal korraldamas messimängu. Sissepääsu juurest saab kaasa haarata flaieri ning vastates lühikestele küsimustele võib loosiõnne korral võita lahedaid auhindu. Soovitame kindlasti kõigil tulijatel messimäng läbi teha, nii kogute teadmisi ning saate osalevate organisatsioonide esindajatega mõnusalt jutule. 

Esmakordselt on üles seatud Delta karjääripäeva otsestuudio, kus osalevad ettevõtted ja organisatsioonid sõna saavad. Vestlusi saab jälgida kohapeal ja spordiklubisse üles seatud ekraanidel. Samuti kanname otsestuudio programmi üle veebis ning vestlusi saab ka hiljem järele vaadata. 

Kõigi karjääripäeval osalevate organisatsioonide ja nende pakkumistega saab tutvuda ka veebis Worksupi keskkonnas, kus teave jääb üliõpilaste jaoks ka peale üritust kättesaadavaks. Worksupi keskkond avatakse vahetult enne ürituse algust. 

Image
009_lounge ajakava.png
Image
030_lounge ajakava.png

Küsimused võib saata e-posti aadressile deltakarjaaripaev@ut.ee ja lisateavet osalemise kohta leiab Delta keskuse kodulehelt.

Math teacher infront of the whiteboard.

Langevarjundusega tegelev matemaatikaõpetaja teeb tunnid põnevaks intrigeerivate näidete abil

Innovatsioon ja tulevikutehnoloogia

Euroopa innovatsioonivõrgustiku toetusvõimaluste infopäev

Career Expo

Tartu Ülikooli Delta karjääripäev toob tööandjad ja üliõpilased ühe katuse alla